Wat is een St

Gratis stockfoto met aangenaam, aroma, attent
St Germain’s boek ‘Consciousness Ascending’ definieert innerlijke weerstand als het inherente vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen. Andere voorouders die met deze traditie in verband worden gebracht zijn; Hercules, Mercurius, scherpzinnigheid, verblindende kracht, doornen, trainer, evenals Koning Solomon en Confucius (de enige twee die het hebben genoemd). Zo boven zo beneden’ is gebruikt als metafoor om de manier te begrijpen waarop alternatieve geneeskunde zich verhoudt tot de conventionele geneeskunde.
Het grote verschil is dat mensen die ervoor kiezen zich te bekwamen in het gebruik van alternatieve geneeswijzen weten dat lichaamscellen beschadigd kunnen raken en uiteindelijk afsterven, waarbij een duidelijk energetisch patroon achterblijft. Dit patroon kan dan in de persoon worden gevoeld en zo kan de persoon besluiten om alternatieve geneeskunde te volgen, in plaats van conventionele geneeskunde, omdat het genezende lichaam functioneert als één met alle subtiele lichamen van de patiënt. Om het effect te versterken: wanneer iemand stopt met het innemen van zijn medicijnen, kan hij symptomen ervaren als; verkoudheid, hartkloppingen, angst, loodvergiftiging, droge ogen, haaruitval, droge huid, droog enzovoort.
De geest is één aspect van het subtiele lichaam. Het andere deel, dat echter niet zo zichtbaar is, is de energiekracht die almachtig en controlerend is. Dit komt omdat de controle komt van het aspect van de energiekracht dat verborgen is in de hoofdkern van de energiekracht die de enige bron en oorspronkelijke substantie is waaruit het universum is ontstaan, waardoor deze constante substantie constant en explosief blijft.
Dit betekent dat op een gegeven moment deze directe energiebron uitgeput zal zijn. Op dat moment zal de kracht vrijkomen en zal de persoon leven binnen de natuurwetten die voortkomen uit de scheppende kracht van het universum en de natuurgeesten. Bijvoorbeeld: een zieke slang tast alle mensen aan die hij op zijn weg tegenkomt. De enige onmiddellijke oplossing is het aanbrengen van ministaltes en nadisayas op het hoofd om elk negatief effect te verdrijven. Door een duidelijke boodschap te slaken, met behulp van gezang, wordt elke negatieve energie weggestuurd en is het individu scherper.
Als de slang echter niet oplet en zich niet gedraagt naar het dieet van de mensen of de chant, is er geen inspanning nodig om van het probleem af te komen, omdat de energiekracht van de kundalini krachtiger is dan de problemen met het voortplantingsorgaan, en men verwacht dat deze zich tegen de tijd van het huwelijk volledig zal legen. Op dezelfde manier zullen alle mensen die geboren zijn in september van het jaar voordat de enquête wordt gehouden, waarschijnlijk vruchtbaarheidsproblemen hebben, ongeacht of ze trouwen of niet.
Dierlijke astrologie
De combinatie van maaltijden en specifieke kleuren en elementen op kleding duidt op bepaalde dierlijke eigenschappen. Zo is z repercinaat een visje dat in vogels verandert om door de lucht te vliegen. Een ander voorbeeld is dat alle gele dingen glinsterende bollen zijn en dat degenen die in juli geboren zijn vuurelementieten zijn. Iemand met één positief afgestemde zonneklinker of ascendant zal zich aangetrokken voelen tot alle kleuren en elementen.
Een persoon kan twee verschillende nadi’s hebben maar een gemeenschappelijke energie, daarom zeggen wij één gemeenschappelijk voor u allen. Dan is het niet nodig om dat dier of die persoon specifiek te benoemen, het is voldoende om alleen te weten hoe die bepaalde energie staat. Deze energie is als het brood van de eendracht dat samen van u allen min of meer uw huidig lichaam omvat. Deze energie is als de thee van de herfst die tezamen van u allen ophoudt UW individualiteit te zijn maar een gemeenschap wordt die wij “Mensheid” noemen.