Verwijderen van zand of stof van een scherm

man install mosquito net wire screen on house window protection against insect - scherm reparatie stockfoto's en -beelden

Trends: hoe groter het gebruik van smartphones, hoe groter de kans dat dit gebeurt. Het is een feit dat gebruikers meer tijd besteden aan het gebruik van hun smartphones buiten het reguliere bereik.

Oplossing: het verwijderen van zand of stof van een telefoonscherm is een geweldige manier om het schoon te maken en te voorkomen dat het notebook-compatibel wordt. Het hebben van een schoon telefoonscherm is veel handiger dan schroot. Het is u waarschijnlijk opgevallen dat wanneer u zand of stof van een scherm verwijdert, het specifieke accessoire dat het op zijn plaats houdt (een pc, een muis, wat dan ook) veel krassen en ongelukken krijgt. Soms nog erger, het delicate mechanisme kan breken.

Zoals ik hierboven al zei, zijn krassen op het scherm een ​​van de meest voorkomende problemen met schermreparatie. Een keer per week moet u een deel van het zand of stof verwijderen dat zich aan de onderkant van het scherm heeft verzameld. Zoals de naam al aangeeft, kun je met een beetje water of olie in de pasta gemengd worden om het schermoppervlak te wrijven totdat het stof is verwijderd. Gebruik een schone doek en wrijf zachtjes over het scherm, je wilt niet in cirkels wrijven. Zorg ervoor dat het scherm droog is en vrij van ophoping van zand of stof. Na vijf minuten wrijven, wast u het scherm en wrijft u de pasta opnieuw voorzichtig in, zodat u het opgehoopte stof verwijdert. Een andere optie is om Window Cleaner te gebruiken. Succes met het gebruik van deze methode kan worden bepaald door het eerst thuis te proberen. Maak een back-up van uw gegevens of voer een Google-zoekopdracht uit.

sluit hem aan en probeer het uit. Je zou versteld staan ​​hoe snel en comfortabel het aanvoelt nadat het LCD-scherm is gerepareerd met de LCD-schermreiniger. En er is niet veel voor nodig om het voor elkaar te krijgen. Probeer het. Koop voor een beter resultaat de kit en probeer hem thuis.