Hoe gebruik je Instagram?

Instagram Cursus

De introductie van Instagram veroorzaakte een rage onder de jonge generatie. Het duurde slechts 3 jaar voordat de gemiddelde persoon de trotse eigenaar was van een Instagram account. Dit nieuwe social media platform is nu geƫxplodeerd als een potentieel wapen voor de promotie van uw bedrijf. Bedrijven zijn al begonnen met het gebruik ervan om nieuwe marketingtechnieken te verkennen. Als u de geheimen van het gebruik van Instagram wilt leren, hebben wij de perfecte Instagram Cursus voor u om te volgen.

In eerste instantie vindt u deze hele gids misschien een beetje te overweldigend. In plaats daarvan kunt u de volgende strategie gebruiken om u te begeleiden bij uw ontdekkingstocht door Facebook, Twitter en de wereld van Instagram.

Gebruik deze drie stappen op de juiste manier om betere resultaten te behalen met uw Instagram-bedrijf. Onthoud gewoon dat het geduld vergt en dat al deze dingen nog steeds kunnen worden geleerd.

  1. Investeer in een goede digitale camera. Gebruik niet de doe-het-zelf opties.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om Instagram te gaan gebruiken, kun je het beste investeren in een goede digitale camera. Dit kan een camera zijn die je bij je lokale winkel koopt of een die gemakkelijk toegankelijk is via het internet. Het is echter beter om te investeren in een professioneel uitziende camera dan om een amateurcamera te kopen.

Er zijn een aantal grote camerafabrikanten die u online kunt raadplegen voor de beste camera voor u. Op dit punt, als je een iPhone en niet een camera bezit, is het beter om een goed hulpmiddel voor uw werk te krijgen.

  1. Kies de juiste afbeelding.

Als je je aanmeldt voor een account op Instagram, is het belangrijk dat je de juiste afbeelding voor je merk gebruikt. Kies een mooie maar eenvoudige foto van jou en zorg voor het juiste beeld voor je bedrijf. Gebruik je persoonlijkheid en zorg ervoor dat de achtergrond schoon is, maar niet rommelig. Maak gebruik van de volledige schermruimte om je bedrijfslogo toe te voegen.

  1. Maak een perfecte thumbnail.

Wat je gaat doen als je leert over het belang van thumbnails is ze gebruiken in je posts. Stel uzelf de volgende vragen: wat gebeurt er als de geplaatste foto niet de vereiste kwaliteit heeft? Zal mijn bedrijf er beter van worden en zullen de mensen zien dat we echt zijn?

Als u de gevraagde kwaliteit niet kunt leveren, kunt u de foto altijd bijsnijden en opnieuw posten als een thumbnail.

  1. Binnenkort moet je de foto die je hebt geselecteerd op je profielpagina plaatsen.

Net als het doel achter Instagram, moet je je afbeelding ook op je persoonlijke Facebook account plaatsen om een indruk te maken. Maar let op dat je kans maakt op een hogere ranking in Instagram als je afbeelding genoeg interactie heeft van de kijkers.

  1. Stel een tijd in om resultaten te laten verschijnen.

De beste manier om de beste resultaten uit je experiment met Instagram te halen, is door belangrijke details over het gebruik van je afbeeldingen zorgvuldig op te schrijven. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de afbeelding. Focus op thumbnails die een hoog volume aan gebruikers hebben.

  1. Ontdek verschillende soorten thumbnail-sets door andere instellingen aan te passen en postformaten te wijzigen.

Zoals ze zeggen, is de unieke stijl van je foto de sleutel tot geweldige resultaten op Instagram. Om die reden is het belangrijk om de perfecte set instellingen te ontdekken die precies goed zijn voor jouw foto. Bijvoorbeeld, misschien wil je niet dat de mensen het op volledig scherm zien. Je kunt de instellingen aanpassen om het volledige scherm vrij te maken voor je post. De kanttekening is dat de foto een hogere kans zal hebben om in het zoekresultaat te verschijnen wanneer je post als thumbnail wordt weergegeven.

  1. Struikel over je afbeelding.

Dit is een geweldig GRATIS hulpmiddel en het werkt goed als je de afbeelding gewoon omhoog stemt door met je muis te klikken.

Of u kunt tijd besteden aan het scrummen van uw afbeelding en er samen het meeste uit halen.

Aan de onderkant van elk van uw thumbnails, kunt u de optie op previewen op de achterkant aanwezig hebben, u kunt ook het specifieke publiek of de markt adviseren om te kiezen wat getoond moet worden als uw thumbnail.

  1. Opslaan.

Als u eenmaal hebt opgeslagen, dan hebt u alles op de juiste manier gedaan. Onthoud dat het tijd kan kosten om je het gebruik van bedrijven op Instagram eigen te maken.

Je moet deze stappen volgen om de juiste afbeelding te kunnen krijgen, je thumbnail, en uiteindelijk tijd om wat van je bedrijf op je account te plaatsen.

Er zijn een heleboel geweldige voordelen aan het gebruik van Instagram. Het enige wat je moet doen is een beetje tijd en moeite investeren om het te leren. De beloningen zullen net zo lonend zijn als je het al gebruikt en geniet van een luxueus leven met je bedrijf.